Over Movere

Betrokken en gemotiveerde medewerkers presteren beter!

Movere Advies BV is in 2008 opgericht door Martin Overeem. In zijn werk als interimmanager herkende hij patronen waarin, ondanks heldere structuren, werkafspraken et cetera, gedoe ontstaat in de samenwerking. Managers en medewerkers voelen dat er ‘iets speelt’, maar kunnen dit niet duiden en goed onder woorden brengen. Al snel worden modieuze managementmethoden ingezet, themabijeenkomsten georganiseerd of worden ‘de teugels strakker aangetrokken’. Helaas leveren deze interventies meestal geen blijvend resultaat.

Medewerkers voelen zich vervolgens steeds minder verbonden aan hun organisatie en hun motivatie neemt af. Onnodige kosten, productieverlies, ziekte of vertrek van waardevolle mensen zijn het gevolg…

Ondertussen dwingen maatschappelijke ontwikkelingen organisaties juist om meer energiek en flexibel te zijn. En hiervoor zijn juist betrokken en gemotiveerde werknemers nodig die samenwerken! Met Movere Advies draagt Martin bij aan beter presterende organisatie waarin mensen écht samenwerken en samen onnodig gedoe voorkomen.

Om zich verder te specialiseren in organisatiedynamiek en samenwerking in organisaties studeerde Martin Organisatie, Cultuur en Management aan de faculteit Organisatie- en Bestuurswetenschappen van de Universiteit Utrecht.

Martin Overeem

“Iedere organisatie staat of valt met de samenwerking tussen mensen. Daarom is het zo belangrijk dat deze mensen weten hoe samenwerking werkt en inzicht hebben in de dynamiek rond hun werkplek. Gedreven door mijn interesse in leren en ontwikkelen rond samenwerken en veranderen ondersteun ik organisaties om nog beter te presteren.”