Over Movere

Betrokken en gemotiveerde medewerkers presteren beter!

Movere Advies BV is in 2008 opgericht door Martin Overeem. In zijn werk als interimmanager herkende hij patronen waarin, ondanks heldere structuren, werkafspraken et cetera, gedoe ontstaat in de samenwerking. Managers en medewerkers voelen dat er ‘iets speelt’, maar kunnen dit niet duiden en goed onder woorden brengen. Al snel worden modieuze managementmethoden ingezet, themabijeenkomsten georganiseerd of worden ‘de teugels strakker aangetrokken’. Helaas leveren deze interventies meestal geen blijvend resultaat.

Medewerkers voelen zich vervolgens steeds minder verbonden aan hun organisatie. Onnodige kosten, productieverlies, ziekte of vertrek van waardevolle mensen zijn het gevolg…

Ondertussen dwingen ontwikkelingen in de markt organisaties juist om meer energiek en flexibel te zijn. En hiervoor zijn juist betrokken werknemers nodig die samenwerken! Met Movere Advies draagt Martin bij aan beter presterende organisaties die slim en flexibel kunnen inspelen op veranderingen in hun markt.

Naast zijn werk als organisatieadviseur heeft Martin zich tijdens zijn studie Organisatie- en Bestuurskunde aan de Universiteit Utrecht verder gespecialiseerd in organiseren, managen en samenwerken vanuit het perspectief van medewerkers.

Martin Overeem

“Iedere organisatie staat of valt met de samenwerking tussen mensen. Daarom is het zo belangrijk dat deze mensen weten hoe samenwerking werkt en basiskennis hebben van de dynamiek rond hun werkplek. Gedreven door mijn interesse in lerende organisaties en betrokken medewerkers, ondersteun ik organisaties zodat zij nog beter blijven presteren.”